PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

One Minute Promo     Zwarte achtergrond

Nieuw van LA Productions:

de One Minute Promo Film. Een mini 'bedrijfsfilm' van (ruim) een minuut voor slechts € 1.285,-

Tijden veranderen, daar waar u vroeger nog kon ‘vertellen’ waarom uw doelgroep juist bij u moet kopen, beslist de klant dat tegenwoordig zelf op basis van bv social media. Wat ze wel interessant vinden is wie u bent als ondernemer en als mens. De ‘ONE MINUTE PROMO’ is dé manier om dat snel en duidelijk aan uw doelgroep te laten zien. Door de interview-stijl kunt u gewoon zichzelf zijn in plaats van “presentator” te spelen. En de voiceover is de ‘objectieve derde’ die aan uw doelgroep vertelt wat er zo bijzonder aan uw product of dienst is. U kunt de ‘ONE MINUTE PROMO’ onder andere gebruiken op uw: Website, Youtube channel, Facebook pagina, Linked in pagina, Twitter account, Beurspresentatie en In store-promotion. Zie het filmpje hieronder voor een voorbeeld.Voice-Over Lex van Leeuwen voor ACASA mode, Utrecht.


Hoe werkt het? We beginnen met een intake gesprek waarin u uw wensen en doelstellingen kenbaar maakt. We plannen een datum waarop onze professionele cameracrew bij u langs komt om te filmen In overleg met u wordt een pakkende tekst voor de voice-over geschreven. Onze premium voice-over spreekt uw tekst in. Onze editor maakt van al deze onderdelen een mooie One Minute Promo. naar wens word er ondersteunende muziek onder het geheel geplaatst.

de One Minute Promo Foto. Een mini 'bedrijfsfilm' van 60 seconden voor slechts € 499,- folder

Wilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is? Dan is de ‘ONE MINUTE PROMO’ voor u dé manier om snel op het netvlies van uw doelgroep te komen. U kunt de ‘ONE MINUTE PROMO’ onder andere gebruiken op uw: Website, Youtube channel, Facebook pagina, Linked in pagina, Twitter account, Beurspresentatie en In store-promotion. Zie het filmpje hieronder voor een voorbeeld.

Hoe werkt het?

We beginnen met een (telefonisch) intake gesprek waarin u uw wensen en doelstellingen kenbaar maakt. Een professionele fotograaf maakt een reportage van uw bedrijf / product / event. In overleg met u wordt een pakkende tekst voor bij de foto's geschreven.

U krijgtt na afloop van de fotoshoot de beste foto's. Onze editor maakt hier een mooie passende animatie van. Onze premium voice-over spreekt uw tekst in. Vervolgens plaatst de editor deze voice-track onder de animatie. Tot slot word er ondersteunende muziek onder het geheel geplaatst.

U krijgt dus niet alleen een 'bedrijfsfilm' maar ook professionele foto's die u ook voor andere doeleinden mag gebruiken zoals een brochure of uw website.

Extra's en opties/afwijkingen: op aanvraag.

Hieronder een voorbeeld van een One Minute Promo. folder


Of click hier voor weergave op hun website.


Of click hier voor weergave op hun website.Je krijgt:
60 min Fotoshoot
60 seconden voice-over
60 min montage
Standaard muziek keuze
Titels


Wilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is?
Dan is 3D Animatie mogenlijk iets voor u! 

    

 

LA Productions nieuws, voice-over