PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

Productions     Zwarte achtergrond     Vimeo     YouTube     Sitemap

BIj LA Productions krijgt u standaard een premium voice-over die o.a. bekend is van diverse RTL4 programma's. Naar wens kunt u een andere voice-over kiezen.SunCare Zonnestudio
Web-Film, LA Productions
 

Slimness Mijdrecht
Web-Film, LA Productions
 

TV promo Alan Carr
Voice-Over, LA Productions
 

TV promo Lady Gaga
Voice-Over, LA Productions
 

TV promo Eric Saade
Voice-Over, LA Productions
 

TV promo Loreen
Voice-Over, LA Productions
 

ACASA Mode Utrecht
One Minute Promo, LA Productions
 

Primar Ekte Bacalao
Web-Film, LA Productions
 

How is it to work for Post NL?
Voice-Over, LA Productions
 

Fashion Show at WFC Amsterdam
PM Fashion Events
 
Uw eigen voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan?

Hoe meer omzet?

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag.Rabobank Bedrijfsfilm, Presentator Lex van Leeuwen, LA Productions, Geproduceerd door De Indruk Veenendaal.

LA Productions produceert voice-overs voor o.a. diverse RTL4 programma’s zoals ‘Enjoy Life, ‘Weekend Trip’ en ‘Over de reling’ In al deze lifestyle en reality programma’s neemt voice-over Lex van Leeuwen u (naast de presentatoren) aan de hand mee door het programma met hier en daar een knipoog.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma’s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma’s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.Provincie Gelderland, Presentator Lex van Leeuwen, LA Productions