PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

Voice-over     Zwarte achtergrond     One Minute Promo     Sitemap

Bij LA Productions kunt u kiezen uit een brede range voice-overs. Een van onze favorieten is de stem van duurzaamheid; Green Voiceover die voorheen o.a. bekend was van diverse RTL4 programma's. Naar wens kunt u uiteraard een andere voice-over kiezen.

Uw eigen voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm. Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan?

Hoe meer omzet?

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag.

Voice-overs bij LA Productions

Green Voiceover is de werknaam van Lex van Leeuwen, de stem van duurzaamheid. Met ruim 10 jaar ervaring en een stemopleiding van gerenommeerde stemcoaches is Lex een echte vakman op zijn gebied.
Voice-Over Lex van Leeuwen in een Roestvogel productie voor Ristorante Nini.
Bedrijfsfilm voor politie en justitie, animatie geproduceerd door Count Media.
Voice-over bedrijfsfilm: Lex van Leeuwen, LA Productions.

Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie geven commentaar.
Voice-over bedrijfsfilm: Lex van Leeuwen, LA Productions.


LA Productions produceert voice-overs voor o.a. diverse RTL4 programma’s zoals ‘Enjoy Life, ‘Weekend Trip’ en ‘Over de reling’ In al deze lifestyle en reality programma’s neemt voice-over Lex van Leeuwen u (naast de presentatoren) aan de hand mee door het programma met hier en daar een knipoog.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma’s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma’s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.