PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

Contact     Zwarte achtergrond     Sitemap     PDF About Us     Contact Form

LA Productions
Joos Banckersplantsoen 29
1056 LC Amsterdam
The Netherlands

    Tel. +31 20 77 32 558     Amsterdam                Skype: laproductionsnl
    Tel. +31 61 68 74 590     Voice-over and Film
    Tel. +34 65 58 71 846     Madrid
    Tel. +47 98 41 57 70       Oslo

Contact LA Productions, stuur een bericht naar: contact@laproductions.nl
Grote bestanden kun je via We Transfer sturen.


Werk

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om op projectbasis voor LA Productions te werken, wordt dan vriend van ons op Facebook. Daar vermelden wij ook al onze vacatures per project.Route

Met Auto naar LA Productions

Ring A10, afslag 103 richting westerpark en centrum (10 min).

Gratis parkeren bij LA Productions in Amsterdam

Bij LA Productions kunt u altijd gratis parkeren in de afgesloten inpandige parkeergelegenheid. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Joos Banckersweg tegenover het café Sportpark. Vanuit de inpandige garage kunt u direct met de lift naar ons kantoor.

Met Openbaar vervoer naar LA Productions

Amsterdam Centraal: Bus 18 naar halte Jan van Galenstraat (20 min).
Amsterdam Sloterdijk: Tram 12 naar halte Jan van Galenstraat (10 min). Tram 14 stopt ook bij halte Jan van Galenstraat.

Ons kantoor is gelegen aan de Admiralengracht tegenover het Erasmuspark. De ingang bevindt zich aan de andere kant, bij de sportvelden van korfbalvereniging Blauw-Wit. aan het Joos Banckersplantsoen 29.
Grotere kaart weergevenBIj LA Productions krijgt u standaard een premium voice-over die o.a. bekend is van diverse RTL4 programma's. Naar wens kunt u een andere voice-over kiezen.

Uw eigen voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm. Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan?

Hoe meer omzet?

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag.

Voice-overs bij LA Productions

Lex van Leeuwen

LA Productions produceert voice-overs voor o.a. diverse RTL4 programma’s zoals ‘Enjoy Life, ‘Weekend Trip’ en ‘Over de reling’ In al deze lifestyle en reality programma’s neemt voice-over Lex van Leeuwen u (naast de presentatoren) aan de hand mee door het programma met hier en daar een knipoog.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma’s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma’s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.