PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

One Minute Promo     Witte achtergrond

Nieuw van LA Productions:

de One Minute Promo. Een mini 'bedrijfsfilm' van 60 seconden voor slechts € 499,- folderWilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is? Dan is de ‘ONE MINUTE PROMO’ voor u dé manier om snel op het netvlies van uw doelgroep te komen. U kunt de ‘ONE MINUTE PROMO’ onder andere gebruiken op uw: Website, Youtube channel, Facebook pagina, Linked in pagina, Twitter account, Beurspresentatie en In store-promotion. Zie het filmpje hieronder voor een voorbeeld.

Hoe werkt het?

We beginnen met een (telefonisch) intake gesprek waarin u uw wensen en doelstellingen kenbaar maakt. Een professionele fotograaf maakt een reportage van uw bedrijf / product / event. In overleg met u wordt een pakkende tekst voor bij de foto's geschreven.

U krijgtt na afloop van de fotoshoot de beste foto's. Onze editor maakt hier een mooie passende animatie van. Onze premium voice-over spreekt uw tekst in. Vervolgens plaatst de editor deze voice-track onder de animatie. Tot slot word er ondersteunende muziek onder het geheel geplaatst.

U krijgt dus niet alleen een 'bedrijfsfilm' maar ook professionele foto's die u ook voor andere doeleinden mag gebruiken zoals een brochure of uw website.

Extra's en opties/afwijkingen: op aanvraag.

Hieronder een voorbeeld van een One Minute Promo. folder


Of click hier voor weergave op hun website.


Of click hier voor weergave op hun website.Je krijgt:
60 min Fotoshoot
60 seconden voice-over
60 min montage
Standaard muziek keuze
Titels


Wilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is?
Dan is 3D Animatie mogenlijk iets voor u!

 

    

 

LA Productions nieuws