rotating

PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

van Leeuwen & Aas Productions     Witte achtergrond     English     Español     Norsk     facebook     twitter     YouTube     Sitemap     PDF About Us

Welkom bij LA Productions! Als u op zoek bent naar professionele voice-overs, films en fotografie, dan bent u hier op de juiste plek. Wij leveren soms alleen een voice-over maar kunnen ook de gehele productie voor onze rekening nemen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm met voice-over en daarbij een fotoreportage voor een brochure.
LA Productions bestaat uit een vast team met o.a. een projectmanager en een voice-over. Daarnaast hebben wij de beschikking over een zorgvuldig geselecteerde groep freelancers. Deze flexibele combinatie garandeert het beste resultaat voor de klant met een optimale kostenbeheersing. Meer omzet door video op uw website?

Door extra tijd te besteden aan het voortraject waarin de klant zijn wensen kenbaar maakt, kunnen we de uitvoering sneller en beter laten verlopen. Uiteraard is er ook tijdens de uitvoering doorlopend contact met de klant.

Bij LA Productions krijgt u standaard een premium voice-over die o.a. bekend is van diverse RTL4 programma's. Maar naar wens kunt u uiteraard ook een andere voice-over kiezen.

Waarom een voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm. Vaak is het een goedkopere optie dan een presentator en in veel gevallen net zo effectief. Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan? Neem dan contact met ons op.

Meer omzet door een voice-over

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag. Uit onderzoek blijkt dat in de regel een zwaardere stem - zoals die van Lex van Leeuwen - meer vertrouwen wekt dan een hogere stem. Dit geldt overigens zelfs voor vrouwenstemmen!Voice-over Lex van Leeuwen, LA Productions, More Lady Gaga at RayKay.com
LA Productions produceert voice-overs voor o.a. diverse RTL4 programma�s zoals �Enjoy Life, �Weekend Trip� en �Over de reling� In al deze lifestyle en reality programma�s neemt voice-over Lex van Leeuwen u (naast de presentatoren) aan de hand mee door het programma met hier en daar een knipoog.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma�s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma�s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.