PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

3D Animatie     Witte achtergrond

LA Productions werkt o.a. samen met Tames Media. Wilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is? Dan is 3D Animatie mogenlijk iets voor u!

3D animaties maken het onmogelijke mogelijk. Met een 3D animatie kan een product getoond worden dat nog niet bestaat. Ingewikkelde processen worden door animaties helder en duidelijk in beeld gebracht.

Geanimeerde vormgeving maakt uw film extra aantrekkelijk. 3D animaties zijn bovendien uitermate geschikt om (technische) processen te verklaren, alle uiterlijke kenmerken van een product uit te lichten of om een fraaie en bijzondere touch aan uw productie te geven.

Wij hebben ruime ervaring met het maken van 3D animaties. Deze zijn gebruikt in promotiefilms, commercials en presentaties. Zie het filmpje hieronder voor voorbeelden.Wilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is? Dan is de ‘ONE MINUTE PROMO’ voor u dé manier om snel op het netvlies van uw doelgroep te komen. U kunt de ‘ONE MINUTE PROMO’ onder andere gebruiken op uw: Website, Youtube channel, Facebook pagina, Linked in pagina, Twitter account, Beurspresentatie en In store-promotion.

Hoe werkt het?

We beginnen met een (telefonisch) intake gesprek waarin u uw wensen en doelstellingen kenbaar maakt. In overleg met u wordt een pakkende tekst voor bij de 3D Animatie geschreven.

Onze premium voice-over spreekt uw tekst in. Vervolgens plaatst de editor deze voice-track onder de 3D Animatie. Tot slot word er ondersteunende muziek onder het geheel geplaatst.

Extra's en opties/afwijkingen: op aanvraag.


 

    

 

LA Productions nieuws