PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

Onze werkwijze     Zwarte achtergrond

Uw eigen bedrijfsfilm in 5 eenvoudige stappen!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij LA Productions in 5 stappen toe naar een eindproduct dat aan uw wensen voldoet.

Stap 1 - Een kennismakings-gesprek

Om tot een film/commercial te komen waar u helemaal blij van wordt is het van belang dat u ons over uw bedrijf en product vertelt. Op die manier krijgen wij een goed beeld van uw bedrijf. Vervolgens stellen wij op basis van dat gesprek, een concept op en krijgt u van ons een passende offerte.

Stap 2 - Het basisidee

Tijdens stap 2 gaan we nog wat dieper in op wat we tijdens de kennismaking hebben besproken. Hier kunnen we bepalen wat bij de kijker na het bekijken van de film moet blijven hangen. Ook kunt u met betrekking tot inhoud en stijl vertellen wat u wenst. Door uw input en onze terugkoppeling komen we tot een definitief eindresultaat. Ook ontwikkelen we, samen met u de tekst voor de voice-over (optioneel).

Stap 3 - Camera, Licht, Geluid, Actie!

De opnames worden ingepland en verwerkt in een draaiboek. De duur van de opnames is afhankelijk van diverse factoren, bijvoorbeeld of er onderdelen in scène gezet dienen te worden en welke onderwerpen er gefilmd gaan worden. Tijdens de opnames zorgen wij er uiteraard voor dat alle shots op de shotlist er binnen een bepaalde tijd op staan. Het is soms hectisch maar altijd ook erg leuk. En u als opdrachtgever bent natuurlijk altijd van harte welkom om te komen kijken bij de opnames!

Stap 4 - Montage

Zodra de opnames afgerond zijn, beginnen we met de voormontage. We zoeken de juiste muziek bij de beelden en de (optionele) voice-over wordt toegevoegd. Dat geheel vormt bij elkaar de ruwe montage van de film. Tussentijds laten we u een ruwe montage zien zodat we kunnen polsen of we nog steeds op de juiste weg zitten qua boodschap en stijl. Wanneer u het eens bent met de ruwe montage gaan we over tot het maken van de eindmontage.

Stap 5 - Het eindresultaat!

Als alles naar wens is leveren we de film op internetformaat en/of op DVD aan. Ook hierin kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Het resultaat: een film of commercial waar u trots op bent en die zijn doel(groep) bereikt!

Onse team

LA Productions bestaat uit een vast team met o.a. een projectmanager en een voice-over. Daarnaast hebben wij de beschikking over een zorgvuldig geselecteerde groep freelancers. Deze flexibele combinatie garandeert het beste resultaat voor de klant met een optimale kostenbeheersing.

Door extra tijd te besteden aan het voortraject waarin de klant zijn wensen kenbaar maakt, kunnen we de uitvoering sneller en beter laten verlopen. Uiteraard is er ook tijdens de uitvoering doorlopend contact met de klant.

Bij LA Productions krijgt u standaard een premium voice-over die o.a. bekend is van diverse RTL4 programma's. Maar naar wens kunt u uiteraard ook een andere voice-over kiezen.

Waarom een voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm. Vaak is het een goedkopere optie dan een presentator en in veel gevallen net zo effectief. Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan? Neem dan contact met ons op.

Meer omzet door een voice-over

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag. Uit onderzoek blijkt dat in de regel een zwaardere stem - zoals die van Lex van Leeuwen - meer vertrouwen wekt dan een hogere stem. Dit geldt overigens zelfs voor vrouwenstemmen!Voice-over Lex van Leeuwen, LA Productions, More Lady Gaga at RayKay.com
LA Productions produceert voice-overs voor RTL4. In ‘Over de reling’ neemt presentator Arno Raymakers je tien weken lang mee aan boord van de Grand Princess, een majestueus Amerikaan 5-sterren cruise schip met 3000 passagiers en 1000 bemanningsleden.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma’s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma’s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.

 

    

 

Dagelijks nieuws, bioscoop releases, agenda, film database, recensie / review, films op TV, trailer, DVD, foto, acteur / actrice, movies en een drukbezocht forum.