PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

Nieuws     Witte achtergrond

8 Januari, 2013 - 3D Animatie

LA Productions werkt nu samen met Tames Media. Wilt u snel en duidelijk laten zien wat de kern van uw product of dienst is? Dan is 3D Animatie mogenlijk iets voor u! 3D animaties maken het onmogelijke mogelijk. Met een 3D animatie kan een product getoond worden dat nog niet bestaat. Ingewikkelde processen worden door animaties helder en duidelijk in beeld gebracht.23 April, 2012 - Wagamama Sushibar

LA Productions maakt foto's voor de nieuwe sushibar van Wagamama bij het Rembrandtplein in Amsterdam. Bij alles wat wagamama doet, staan consistentie en kwaliteit voorop. Al sinds de eerste wagamama in 1992 in het londense bloomsbury haar deuren opende, is hun motto "lekker, vers en gezond eten combineren met een elegante maar eenvoudige omgeving, behulpzame, vriendelijke service".


4 april, 2012 - Release-party Mara Sophie

Gisteren was de release-party en videoclip premiere van de single “Pink” en het bijbehorende album “Great Day” van - voormalig Voice of Holland - zangeres Mara Sophie.

Aan presentator Lex van Leeuwen van LA Productions de eer om het geheel voor een publiek van vrienden, familie, collega’s waaronder BN-ers als Jeroen Krabbé en pers aan elkaar te praten. Dit alles vanuit een zeer mooie en passende locatie voor deze gelegenheid: theater ‘Next Door’ achterin restaurant ‘Le Garage’ van Joop Braakhekke.Braakhekke die al lang een persoonlijke vriend van de familie van Mara Sophie is, sprak warme woorden van bewondering voor niet alleen het zangtalent van Mara Sophie maar ook haar mooie karakter.

Even later kwam ook Angela Groothuizen, zelf ooit als zangeres begonnen op 19 jarige leeftijd in meidengroep ‘Dolly Dots’ op het podium om haar bewondering voor Mara Sophie uit te spreken. Groothuizen, die Mara Sophie coachte bij The Voice of Holland, zei onder andere: “Wie schrijft die blijft” waarmee ze aangaf dat het altijd een grote plus is als je als artiest zelf je nummers schrijft zoals Mara Sophie dat doet. Voor haar nieuwe album Great Day geldt dat voor maar liefst 6 van de 8 nummers. Na de premiere van de videoclip werd de zangeres er met haar band zelf bij gehaald om een spetterend mini-concert te geven. Het dak ging er af en bij de ballad ‘Angel’ werd bij menigen in het publiek een snaar geraakt.

Het hele album is inmiddels via iTunes te downloaden en ook de nieuwe site van Mara Sophie is sinds de release-party online: www.marasophie.nl. Wij van LA Productions zien de toekomst van Mara Sophie zeer zonnig tegemoet!


Maart, 2012 - Hostelle Amsterdam

New York, London, Kopenhagen en Bangkok hebben het al, en nu is er ook een in Amsterdam. LA Productions maakt foto's voor Hostelle; het eerste Nederlandse hostel speciaal voor vrouwen.
Maart, 2012 - Bedrijfsuitje

Nieuw van LA Productions: Welkom bij The Fame Experience. De maker en bedenkers van het leukste bedrijfsuitje van Nederland! Een onvergetelijke ervaring met een blijvende herinnering. Vanaf 10 tot enkele honderden personen al vanaf € 49,- p.p.Februari, 2012 - Bedrijfsfilm

Nieuw van LA Productions: de One Minute Promo. Een mini 'bedrijfsfilm' van 60 seconden voor slechts € 499,-
U krijgt dus niet alleen een 'bedrijfsfilm' maar ook professionele foto's die u ook voor andere doeleinden mag gebruiken zoals een brochure of uw website.Januari, 2012 - Fotoshoot

LA Productions maakt foto's voor de nieuwe collectie van GUM (facebook link).


Designer: Gokie Gum
Models: Anita Janssen, Nella Ngingo en Tyrell van Leeuwen
Hair and Makeup: Ivy de Boon
Photography: Martin
Creative Manager: Lex van LeeuwenDecember, 2011 - Foto's

LA Productions maakt in aanloop naar de Coiffure Award 2012 foto's voor kapsalon Hoofdbureau, bekend door de deelname van Robert Schellingerhout aan het televisieprogramma Hollands Next Hair Guru, op Net 5, waar getalenteerde haarstylisten de strijd met elkaar aan gaan om door te breken als beste haarstylist van Nederland!November, 2011 - Voice-over

LA Productions heeft een voice-over geleverd voor een webvideo geproduceerd door BriljantNet. BriljantNet is dé naamgeving voor de verschillende digital signage en netwerk/communicatie activiteiten in Zuid - Nederland in een groot aantal steden zoals Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Tilburg en Den Bosch. BriljantNet draagt zorg uit voor digital signage/narrowcasting, mobiele communicatie, webactiviteiten en sociale media activiteiten.
November, 2011 - Foto's

Valentino, Construction, Valencia, Deep Blue en The Road fotoseries door Martin.

November, 2011 - Voice-over

LA Productions heeft een voice-over geleverd voor diverse webvideos van Alex. Alex is een bank waar particulieren via internet zelfstandig kunnen beleggen. Alex Beleggersbank is opgericht in 1999 door Rene Frijters en Peter Verhaar samen met Bank Labouchere. De bank maakte als eerste in Nederland zelfstandig beleggen via internet beschikbaar voor particuliere beleggers.

 

    

 

LA Productions nieuws