PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           FOTO           KLANTEN          CONTACT

Cursus zelf video maken als een pro, met je iPhone     Zwarte achtergrond

Uw eigen bedrijfsfilm!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij LA Productions toe naar een eindproduct dat aan uw wensen voldoet.

1 video = 1.800.000 woorden

Video speelt een steeds belangrijkere rol in ons privé- én zakelijke leven. Denk bijvoorbeeld aan het delen van video via smartphones. Uit recent onderzoek* blijkt dat 1 video evenveel waard is als 1,8 miljoen (1.800.000) woorden, oftewel 3.600 webpaginas!. Het is dus niet vreemd dat ook in het bedrijfsleven een sterk groeiende behoefte is om zowel intern als extern via beeld te communiceren. Bijvoorbeeld om een training te verrijken of om een nieuw product of dienst te introduceren.

Nu bereikbaar voor iedere ondernemer vanaf ZZP-er!

Twee obstakels staan bij veel ondernemingen in de weg van het inzetten van video.

1. Gebrek aan budget om voor iedere video professionals in te huren en/of
2. Gebrek aan kennis om zelf professionele video’s te kunnen maken.

Medewerkers die weten hoe je effectief met video communiceert en hebben geleerd hoe ze dat zelfstandig kunnen maken, dragen dus actief bij aan optimale bedrijfsresultaten!

Deze training is speciaal bedoeld voor die medewerkers die graag video willen gaan gebruiken in hun werksituatie. Ze leren hoe zij zelf met eenvoudige middelen het maximale resultaat kunnen behalen.

Unieke trainingsmethode van LA Productions

Als je gaat Googlen vind je al snel een hoop tutorials. Nadelen daarvan:

1. Vaak alleen technische tips waarbij een stuk praktijk met feedback ontbreekt.
2. Het kennen van de tips leidt niet automatisch tot het kunnen toepassen ervan.

Ook is er een aanbod van trainingen door “Videoscholen” Nadelen daarvan:

1. Vaak op tijdstippen en locaties die niet voor iedereen handig zijn.
2. Er wordt vaak star gewerkt met hun (zware) apparatuur en software zonder naar de huidige middelen van de deelnemers te kijken.

De cursus van LA Productions maakt gebruik van de laatste nieuwe didactische mogelijkheden, het resultaat is een “blended-learning” video training. De theorie staat online waardoor je die op een voor jou handig moment kunt leren Praktische lessen doen we live om “hands-on” te kunnen leren, bijvoorbeeld van je fouten maar ook van elkaar! Huiswerkopdrachten doe je in je eigen tijd en ze worden online klassikaal besproken met waardevolle feedback en tips. De trainer is altijd (online) bereikbaar voor vragen of feedback

Ik wil beginnen!

Ben je enthousiast geworden, we starten najaar 2015! Wat heb je nodig? een iPhone 5 of hoger. Een computer met video-edit software zoals iMovie 2 uur tijdsinvestering per week. een kleine investering in wat randapparatuur (microfoon, statief enz (max € 75) een werkplek met snelle internetverbinding Neem snel contact met ons op voor meer info via: info@laproductions.nl NB: Voor ZZP-ers geldt een extra aantrekkelijk tarief * = Bron: Forrester Research

Onse team

LA Productions bestaat uit een vast team. Daarnaast hebben wij de beschikking over een zorgvuldig geselecteerde groep freelancers. Deze flexibele combinatie garandeert het beste resultaat!

Door extra tijd te besteden aan het voortraject waarin de klant zijn wensen kenbaar maakt, kunnen we de uitvoering sneller en beter laten verlopen. Uiteraard is er ook tijdens de uitvoering doorlopend contact met de klant.

Bij LA Productions krijgt u standaard een premium voice-over die o.a. bekend is van diverse RTL4 programma's. Maar naar wens kunt u uiteraard ook een andere voice-over kiezen.

Waarom een voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm. Vaak is het een goedkopere optie dan een presentator en in veel gevallen net zo effectief. Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan? Neem dan contact met ons op.

Meer omzet door een voice-over

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag. Uit onderzoek blijkt dat in de regel een zwaardere stem - zoals die van Lex van Leeuwen - meer vertrouwen wekt dan een hogere stem. Dit geldt overigens zelfs voor vrouwenstemmen!Voice-over Lex van Leeuwen, LA Productions, More Lady Gaga at RayKay.com
LA Productions produceert voice-overs voor RTL4. In ‘Over de reling’ neemt presentator Arno Raymakers je tien weken lang mee aan boord van de Grand Princess, een majestueus Amerikaan 5-sterren cruise schip met 3000 passagiers en 1000 bemanningsleden.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma’s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma’s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.

 

    

 

Dagelijks nieuws, bioscoop releases, agenda, film database, recensie / review, films op TV, trailer, DVD, foto, acteur / actrice, movies en een drukbezocht forum.