PRODUCCIONES         VOZ EN OFF          FILM         FOTO         CLIENTES        CONTACTO

Clients     Fondo negro     Vimeo     YouTube     twitter     facebook     PDF About Us

LA Productions produces voice-over's for RTL4. In "Over de reling", presenter Arno Raymakers takes you on board the Grand Princess. A majestic American five-star cruise ship with 3000 passengers and 1000 crew members on a ten week journey.
LA Productions produces voice-over's for OUTTV. OUTTV offers various lifestyle programs, movies, TV series, documentaries, talk shows and the latest lifestyle news. OUTTV offers bold, challenging programs with more reality and style.
LA Productions produces voice-over's for AT5. AT5 is the local news and current affairs TV channel of Amsterdam. AT5 is the main source of information for the city and for miles around.
LA Productions provides voices for radio comercials to A-Film, an independent film distributor, based in Amsterdam, the Netherlands. The company was founded in 1999 and has an office in Pand Noord in Amsterdam-Noord, in which several companies in the film industry are located. A-Film distributed films produced both in the Netherlands, such as Phileine Says Sorry and Black Book, and outside of the Netherlands, such as Hello Kitty videos, A Fistful of Dollars, The Pianist, Dances with Wolves and Bowling for Columbine for the Benelux.


LA Productions leverde de presentator voor het Soap Event 2010 bij beeld en geluid in Hilversum. Tijdens het Soap Event strijden de winnende deelnemers van SceneYourself een week lang om een plaats op de Finaledag op zaterdag 8 mei. In een echte set van GTST moeten zij de vakjury van hun acteerttalent overtuigen. Bezoekers van de experience kunnen daar bij zijn! Spannend wordt het zeker want de deelnemers die het tot de Finaledag redden maken kans op een speciale figurantenrol in Goede Tijden, Slechte Tijden en een rondleiding over de set! Het Soap Event is gratis toegankelijk voor bezoekers van de Beeld en Geluid experience en/of InScŤne.LA Productions heeft een reclame-stem geleverd voor 100 procent NL, een Nederlandse commerciŽle radiozender die sinds 8 juli 2006 landelijk op FM uitzendt. Op de frequenties van 100% NL was eerder RTL FM te horen, een radiozender van RTL Nederland. RTL FM moest de uitzendingen via de ether staken na een uitspraak van de rechter, waardoor het radiostation zijn zendvergunning kwijtraakte. De eigenaar van 100% NL is Mediasales Oy, een mediabedrijf uit Finland. De zender werkt nauw samen met Slam!FM.LA Productions heeft een reclame-stem geleverd voor Classic FM, een radiostation dat 24 uur per dag licht klassieke muziek uitzendt. De zender is eigendom van de Sky Radio Group. Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag licht klassiek voor elk moment. Classic FM is overal in Nederland te beluisteren. Classic FM is nu alleen te ontvangen via kabel, satelliet en internet. In 2009 werd het vijftienjarig jubileum gevierd met bijzondere uitzendingen, een uitverkocht concert in het Amsterdamse Concertgebouw en een speciale cd.


LA Productions heeft een voice-over en een presentator geleverd voor diverse Rabobank bedrijfsfilms en interactieve applicaties. Rabobank is een Nederlandse bank, bestaande uit 141 (2011) zelfstandige coŲperaties die alle een eigen bankvergunning van De Nederlandsche Bank bezitten. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep, en naar eigen zeggen de grootste financiŽle dienstverlener in Nederland.


LA Productions heeft een voice-over geleverd voor diverse webvideos van SNS Bank. SNS Bank is een Nederlandse bank. Met circa 2.600 medewerkers (2011) behoort SNS Bank tot de top 5 van banken in Nederland. De geschiedenis van SNS Bank gaat terug tot 1817. In dat jaar werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht als Nutsspaarbank. Sparen was toen vooral een middel om de zelfredzaamheid van Nederlanders te bevorderen. Die zelfredzaamheid staat ook nu nog centraal bij SNS Bank. SNS Bank is onderdeel van SNS REAAL.


LA Productions heeft een voice-over geleverd voor een viral video (video gedistribueerd via sociale netwerken) van ING Bank. De ING Bank was een onderdeel van ING Groep. Postbank en ING Bank zijn in 2009 samen verder gegaan als ING. De ING Bank is in 1927 begonnen als Nederlandsche Middenstandsbank. ING staat voor de Internationale Nederlanden Groep. Vanaf het einde van de Tweede Wereldoorlog groeit de bank snel. Aan deze groei komt met de recessie van de jaren zeventig snel een einde, de winst daalt. Vanaf de tweede helft van de jaren 80 trekt de economie weer aan en om het financiŽle dienstenpakket uit te kunnen breiden is een fusie noodzakelijk. In 1989 wordt het fusiecontract ondertekend met de Postbank.Het hoofdkantoor staat in de Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost en is ontworpen door de architecten Ton Alberts en Max van Huut.


LA Productions heeft een voice-over geleverd voor diverse webvideos van Alex. Alex is een bank waar particulieren via internet zelfstandig kunnen beleggen. Alex Beleggersbank is opgericht in 1999 door Rene Frijters en Peter Verhaar samen met Bank Labouchere. De bank maakte als eerste in Nederland zelfstandig beleggen via internet beschikbaar voor particuliere beleggers. Dit bracht een revolutie in de bankwereld teweeg omdat professionele gereedschappen zoals streaming koersen tegen een laag tarief beschikbaar werden gesteld aan niet-professionele beleggers. Alex Beleggersbank heeft ruim 100.000 klanten (2011) en is de grootste aanbrenger van particuliere orders op zowel de effectenbeurs als de derivatenbeurs van Euronext. Voor verschillende soorten beleggers zijn er mogelijkheden en daarnaast is het mogelijk een spaarrekening te openen bij Alex. Hiermee schuift het op richting de traditionele consumentenbanken. Diensten van Alex zijn onder meer Alex Advies, Vermogensbeheer, Alex Sparen, Alex Academy en Alex Pro voor professionele beleggers.


LA Productions heeft een voice-over geleverd voor een bedrijfsfilm voor politie en justitie. De animatie is geproduceerd door Count Media. De rechten van het slachtoffer zijn vastgelegd in de Wet Versterking Positie Slachtoffer. Het Openbaar Ministerie heeft vanuit zijn taak de plicht om het slachtoffer te ondersteunen in het uitoefenen van deze rechten. Deze verantwoordelijkheid start bij het moment van het registreren van de zaak bij het Openbaar Ministerie en loopt door tot en met de tenuitvoerlegging van de opgelegde straf.


LA Productions heeft een voice-over geleverd voor een bedrijfsfilm van Deloitte. Deloitte is het merk van het Nederlandse deel van Deloitte Touche Tohmatsu en was voorheen bekend als Deloitte & Touche. Deloitte levert diensten in de volgende professionele disciplines: Accountancy, Belastingadvies, Consultancy and Financieel advies. Historisch gezien is de Nederlandse Accountants Maatschap (NAM) de belangrijke rechtsvoorganger van de huidige organisatie. Dit kantoor wordt opgericht in 1955. In de zestiger en zeventiger jaren groeit de NAM in hoog tempo, met name door vele lokale fusies en overnames. Zo wordt een uitgebreid landelijk netwerk van kantoren opgebouwd. In 1981 wordt ook belastingadvies onderdeel van de snel groeiende organisatie, door een samenwerking met Begheyn & Sneep. Er is dan ook al een kleine organisatie-adviestak actief. Medio jaren tachtig verandert de naam in TRN Groep, om het belang van de internationale verbintenis met het kantoor Touche Ross te verduidelijken.


LA Productions heeft een voice-over geleverd voor een bedrijfsfilm voor Coca-Cola en daarbij een fotoreportage voor een brochure. Coca-Cola is uitgevonden in 1886 door de apotheker John Pemberton, die het drankje ontwikkelde als een non-alcoholisch alternatief vanwege de zojuist door de overheid ingevoerde drooglegging in zijn regio. Het is goed mogelijk dat hij zich voor de samenstelling ervan heeft laten inspireren door de destijds populaire Vin Mariani. Het werd verkocht in kruikjes, als dikke siroop die je zelf moest aanlengen met water. Nadat een barman op een gegeven moment het idee had om het te mengen met koolzuurhoudend water is Coca-Cola ontstaan zoals we het nu kennen.