PRODUCTIONS           VOICE-OVER            FILM           PHOTO           CLIENTS          CONTACT

Contact     White background     Vimeo     YouTube     twitter     facebook     PDF About Us     Contact Form

LA Productions
Joos Banckersplantsoen 29
1056 LC Amsterdam
The Netherlands

    Tel. +31 20 77 32 558     Amsterdam                Skype: laproductionsnl
    Tel. +31 61 68 74 590     Voice-over and Film
    Tel. +34 65 58 71 846     Madrid
    Tel. +47 98 41 57 70       Oslo

Contact LA Productions, send a message to: contact@laproductions.nl
If you need to send us large files, you can use We Transfer.


Work

If you are interested in the opportunity to work on a project basis for LA Productions, then become our friend on Facebook. There we also mention our jobs per project.
Grotere kaart weergevenBIj LA Productions krijgt u standaard een premium voice-over die o.a. bekend is van diverse RTL4 programma's. Naar wens kunt u een andere voice-over kiezen.

Uw eigen voice-over?

Een voice-over kan een zeer effectieve toevoeging zijn aan bijvoorbeeld uw bedrijfsfilm. Overweegt u om een stem in te huren, of doet u dat al maar heeft u het gevoel dat het beter kan?

Hoe meer omzet?

Als u de juiste stem kiest voor uw productie, zal deze uw doelgroep op een emotioneel niveau raken, hun vertrouwen winnen en hen daardoor aanzetten tot koopgedrag.

Voice-overs bij LA Productions

Lex van Leeuwen

LA Productions produceert voice-overs voor o.a. diverse RTL4 programma’s zoals ‘Enjoy Life, ‘Weekend Trip’ en ‘Over de reling’ In al deze lifestyle en reality programma’s neemt voice-over Lex van Leeuwen u (naast de presentatoren) aan de hand mee door het programma met hier en daar een knipoog.
LA Productions produceert voice-overs voor OUTTV. OUTTV biedt u tussen 10.00 en 23.00 diverse lifestyle programma’s, films, tv-series, documentaires, talkshows en het laatste lifestyle nieuws. OUTTV biedt gewaagde, uitdagende programma’s met meer stijl en lef.
LA Productions produceert voice-overs voor AT5. AT5 is de lokale nieuws- en actualiteitenzender van Amsterdam. AT5 is de belangrijkste bron van informatie voor Amsterdammers, in de stad en in de wijde omtrek.